weekend fun

Jepp, mycket kul har hänt i helgen. I fredags fick vi finbesök här i hufudstaden av Lina och Challe och senare på kvällen blev det födelsedagsparty med coctail-tema. Och just denna fredagkväll så bestämde det sig helt plötsligt för att snöa här i stockholm...och det  i mängder! Inte kul, inte kuul.. som WOW-jocke skulle ha sagt. Tappert plumsade vi igenom den våta snön och svor över vårt rinnande smink. Väl på festen blev i alla fall stämningen på topp igen.


Happy Mimmi!

Hello gilrs

Dansanta tjejer på G ;)

Yo!


Tidigt på lördagmorgonen steg jag och Hanna upp för att ta bussen till Linköping för att hälsa på Linn och Karro och se deras föreställning Cirkus. Och de gjorde det verkligen hur bra som helst och de gjorde mig så stolt. Stolt över att känna dem, stolt över att se hur mycket de utvecklats och stolt över att det går så bra för dem! Stor puss på er!

Och igår blev det bio och en öl med Hanna och Simon. Så jag kan ju inte påstå att min långa helg har varit allt annat än bra, för det har den verkligen varit!

Nu ska jag försöka hitta mig någonting att äta. Bor hos Hanna den här veckan och vi har inte hunnit med att handla någon mat än. Kanske lyckas skrapa fram några smulor ur skafferiet om jag har tur. Annars får jag gå ner och handla. Men jag kan ju inte säga att jag är så speciellt sugen på att gå med tom mage och klackeskor ända bort till mataffären. Om jag ändå hade haft ett par bättre skor med mig hit! Dagens i-landsproblem it is